Descargar EBOOK L´illa negra (11ª ed.) autor HERGE (SEUD. DE GEORGES REMY) gratis online


Descargar EBOOK L´illa negra (11ª ed.) autor HERGE (SEUD. DE GEORGES REMY) gratis online Título Del Libro: L´illa negra (11ª ed.)
El autor del libro: HERGE (SEUD. DE GEORGES REMY)
El editor: JUVENTUD
ISBN 13: 9788426110596
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 8.25 Mb

Read full description of the books:Aquesta vegada en Tintín se’n va cap a Escòcia seguint la pista d’uns malfactors. Descobrirà el secret que oculten els murs del castell de Ben More, a l’illa Negra, així com també el seu misteriós monstre. L’illa Negra va anar sortint publicada a Le Petit Vingtième del 15 d’abril de 1937 al 16 de juny de 1938. A finals d’aquest mateix 1938 l’editorial Casterman, va publicar l’àlbum en blanc i negre, per primera vegada. El 1943 va sortir en color, reduint les pàgines a 62. L’any 1965, en fer-se la traducció anglesa, l’editor britànic va assenyalar a Hergé nombroses errades que contenia el volum, des del punt de vista anglès. Llavors Hergé va enviar el seu col•laborador Bob de Moor a Anglaterra amb la llista de les errades, amb l’encàrrec de rejovenir i donar autenticitat a la historieta. Així doncs L’illa Negra fou totalment tornada a dibuixar i actualitzada. És curiós observar que en l’edició de 1937 ja hi surt un televisor, que era un invent encara no divulgat, tot i que els primers assaigs daten de l’any 1923.
Aquesta vegada en Tintín se’n va cap a Escòcia seguint la pista d’uns malfactors. Descobrirà el secret que oculten els murs del castell de Ben More, a l’illa Negra, així com també el seu misteriós monstre. L’illa Negra va anar sortint publicada a Le Petit Vingtième del 15 d’abril de 1937 al 16 de ju...


El autor es HERGE (SEUD. DE GEORGES REMY) escribió un interesante libro titulado L´illa negra (11ª ed.). El libro de la publicó la editorial JUVENTUD, y en este momento por el libro de L´illa negra (11ª ed.) PDF ISBN (9788426110596) es necesario pagar 12.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro L´illa negra (11ª ed.) EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor HERGE (SEUD. DE GEORGES REMY), que te pueden gustar, igual que el libro de L´illa negra (11ª ed.) EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de L´illa negra (11ª ed.) EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF L´illa negra (11ª ed.) PDF
Descargar en EPUB L´illa negra (11ª ed.) EPUB
Descargar en DOC L´illa negra (11ª ed.) DOC
Descargar en TXT L´illa negra (11ª ed.) TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro L´illa negra (11ª ed.)


Daniel

No le gustó.

Iker

Magnífico libro!!!

Adriana

Este libro ha cambiado mi vida!

Marc

Algo absurdo algún escribió favorito de la autora.

Ana

Habría sido mejor que no me leía un libro...
Añadir comentario
Descargar EBOOK L´illa negra (11ª ed.) autor HERGE (SEUD. DE GEORGES REMY) gratis online

PDF: lilla-negra-11-ed.pdf L´illa negra (11ª ed.) PDF
EPUB: lilla-negra-11-ed.epub L´illa negra (11ª ed.) EPUB
DOC: lilla-negra-11-ed.doc L´illa negra (11ª ed.) DOC
TXT: lilla-negra-11-ed.txt L´illa negra (11ª ed.) TXT