Descargar EBOOK Numero 5. el submari perdut autor LLUIS LLORT gratis online


Descargar EBOOK Numero 5. el submari perdut autor LLUIS LLORT gratis online Título Del Libro: Numero 5. el submari perdut
El autor del libro: LLUIS LLORT
El editor: BARCANOVA
ISBN 13: 9788448928780
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 834 Kb

Read full description of the books:Nuno Peixoto, un jove científic portuguès, relata el 2007 les diferents aventures que van començar l’agost del 2001 quan, seguint la pista d’una mena d’invent denominat «líquid transmatèric», va viatjar fins a l’illa de Madeira. Allà, ajudat per Agripina, una senyora molt activa, tot i que estava a punt de jubilar-se, va localitzar un petit bagul amb una agenda i unes bovines de cinta de magnetòfon. Amb la informació aconseguida, Nuno va treure a la llum noves dades sobre el misteriós líquid i també sobre un sorprenent projecte secret que es va posar en marxa a l’illa el 1942, en plena Segona Guerra Mundial: una cursa entre sis submarins que havien de donar la volta al món. El guanyador també guanyaria la guerra. Nuno va decidir seguir una pista més, la que indicava que un dels submarins podia amagar un petit tresor. Durant la recerca del submarí perdut seixanta anys abans, Nuno va conèixer Silvana Darinka, una noia de caràcter decidit que li va robar el cor. Tota mena de personatges reals i de fets històrics acompanyen els protagonistes en una novel·la de ritme trepidant, amb molt d’humor i que inclou la llista més llarga de formatges de la literatura universal.


El autor es LLUIS LLORT escribió un interesante libro titulado Numero 5. el submari perdut. El libro de la publicó la editorial BARCANOVA, y en este momento por el libro de Numero 5. el submari perdut PDF ISBN (9788448928780) es necesario pagar 12.30 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Numero 5. el submari perdut EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor LLUIS LLORT, que te pueden gustar, igual que el libro de Numero 5. el submari perdut EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Numero 5. el submari perdut EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Numero 5. el submari perdut PDF
Descargar en EPUB Numero 5. el submari perdut EPUB
Descargar en DOC Numero 5. el submari perdut DOC
Descargar en TXT Numero 5. el submari perdut TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Numero 5. el submari perdut


Adrian

Después de leer este libro, Su vida cambiará!

Mario

Mariposas en mi estómago muerto....

Sara

Fácil de leer, fácil se entiende!!!

Jorge

yo no era capaz de entender

Daniela

Magnífico libro!!!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Numero 5. el submari perdut autor LLUIS LLORT gratis online

PDF: numero-5-el-submari-perdut.pdf Numero 5. el submari perdut PDF
EPUB: numero-5-el-submari-perdut.epub Numero 5. el submari perdut EPUB
DOC: numero-5-el-submari-perdut.doc Numero 5. el submari perdut DOC
TXT: numero-5-el-submari-perdut.txt Numero 5. el submari perdut TXT