Descargar EBOOK Els homes m expliquen coses autor REBECCA SOLNIT gratis online


Descargar EBOOK Els homes m expliquen coses autor REBECCA SOLNIT gratis online Título Del Libro: Els homes m expliquen coses
El autor del libro: REBECCA SOLNIT
El editor: ANGLE
ISBN 13: 9788415307518
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 9.12 Mb

Read full description of the books:L'amfitrió d'una festa a la qual assisteix Rebecca Solnit li recomana la lectura d'un llibre que acaba de publicar-se. Ell està tan capficat en el seu paper d'home condescendent i paternalista que no escolta, fins que és massa tard, que està recomanant-li el llibre a la pròpia autora. I que ha fet el ridícul evidenciant que no ha llegit més que una ressenya: alguns homes, sàpiguen o no de què parlen, insisteixen a explicar coses a les dones. Els homes m'expliquen coses és una reflexió sobre com s'ha construït al llarg de la història la diferència entre homes i dones, i sobre com les dones encara avui ho tenen més difícil: per ser escoltades, per caminar de nit sense por, per denunciar els assetjaments, per reivindicar els seus drets, per eradicar la cultura de la violació i dels privilegis sexuals. I alhora són textos plens d'intel·ligència i esperança que conviden a tots, homes i dones, a pensar en la vigència del feminisme.«Una dona camina per una carretera [...] Vet aquí el camí: potser fa mil quilòmetres, i la dona que hi camina no està ni al quilòmetre número u. No sé fins on ha d'arribar, però sé que no va enrere, malgrat tot, i que no camina sola.»


El autor es REBECCA SOLNIT escribió un interesante libro titulado Els homes m expliquen coses. El libro de la publicó la editorial ANGLE, y en este momento por el libro de Els homes m expliquen coses PDF ISBN (9788415307518) es necesario pagar 15.90 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Els homes m expliquen coses EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor REBECCA SOLNIT, que te pueden gustar, igual que el libro de Els homes m expliquen coses EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Els homes m expliquen coses EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Els homes m expliquen coses PDF
Descargar en EPUB Els homes m expliquen coses EPUB
Descargar en DOC Els homes m expliquen coses DOC
Descargar en TXT Els homes m expliquen coses TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Els homes m expliquen coses


Javier

Ahora, este libro es uno de mis favoritos!

Marcos

El inicio de la captura, pero al final del libro directamente completamente opción comodín.

Alba

Libro una vez irá.

Miguel

estoy absolutamente de nada, no entendía del libro

Alba

Es una belleza, y no es un libro!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Els homes m expliquen coses autor REBECCA SOLNIT gratis online

PDF: els-homes-m-expliquen-coses.pdf Els homes m expliquen coses PDF
EPUB: els-homes-m-expliquen-coses.epub Els homes m expliquen coses EPUB
DOC: els-homes-m-expliquen-coses.doc Els homes m expliquen coses DOC
TXT: els-homes-m-expliquen-coses.txt Els homes m expliquen coses TXT